--> -->

Ny spændende udvikling af Pandrup midtby

Bag disse planer står virksomhederne HC & Engholt Entreprenører A/S, Ejendomsudvikling Nord A/S samt Tom Jakobsen A/S.


Har overtaget Vestkystcentret

Disse har nemlig i fællesskab købt Vestkystcentret og er interesserede i at udvikle hele Pandrup midtby i området mellem Blokhusvej, Torvegade, Bredgade og Stationsvej.


– Vi er i gang med at arbejde med området ved Vestkystcentret, men vi ved endnu ikke, om vi når i mål. Vi har ikke aftaler med alle grundejerne endnu. Det er en nødvendighed for projektet, at vi når til enighed, men det kan være en udfordring, siger Tom Jakobsen og påpeger at et sådant projekt under alle omstændigheder vil betyde et stort løft for området og Pandrup generelt.


Lykkes det ikke at indgå købsaftaler med alle grundejere i området, så bliver det dog formentligt gennemført i en anden eller mindre målestok.

Leje- og ejerboliger


Planerne går ud på at erstatte de fleste bygninger i området med nybyggeri. Dog skal enkelte formentligt bygninger bevares.


Og de nye rammer kommer til at huse forretninger og dagligvarebutik i stueplan samt 35 til 40 almene lejeboliger plus 35 til 40 ejerboliger. Et boligselskab er nemlig også involveret i det store projekt


Rekreative områder

– Ud mod Bredgade bliver det i 3 etager, dog kan vi ikke afvise, at enkelte af de private boliger vil gå op i 4 etager, oplyser Tom Jakobsen.


Og nybyggeriet bliver suppleret med rekreative arealer
Jammerbugt Kommune er i gang med planer om et nyt torv og grønt området i midtbyen, ligesom der kommer en ny vej igennem området.


Hilses velkommen

Skitseprojektet er tegnet af arkitektfirmaet Signatura med den lokale mand, Mads Borup, som spydspids.


Planerne er blevet præsenteret for både Jammerbugt Kommune samt Pandrup Kaas Handel & Erhverv, og begge gange er det blevet mødt med begejstring.


Dog bliver der ikke præsenteret tegninger, før bygherrerne er i mål med alle aftaler.
Og der er generelt tale om en længere tidshorisont. Udover selve byggeri og byudvikling, så skal der først vedtages masterplan og lokalplan. – I bedste fald kan vi begynde at bygge i 2022, siger Tom Jakobsen.


Læs hele artiklen her

​Kontakt os i dag

Udfyld felterne herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
Sæt X


 
Læst persondatapolitikken *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Succes virksomhed

Kontakt os

H. C. Entreprenøren A/S

Vesterhavsvej 155A
​9490 Pandrup

CVR: 34080968

Telefon: +45 98 24 93 11

E-mail: leif@hcbeton.dk