--> -->

Aktuelt lige nu er et større boligprojekt i Hune, nemlig Vesterhavsparken

Her opføres et helt nyt boligområde med indkørsel ved SPAR i Hune. Der bliver tale om 20 almene boliger samt 26 ejerboliger, som HC & Engholt Entreprenører, står for opførelsen af i samarbejde med Hune Erhvervspark og TL-Byg. 


Der er tale om klyngehuse med tilhørende gårdhave, og størrelsen ligger for ejerboligernes vedkommende bliver på henholdsvis 85, 100 og 115 m2 Prisniveauet vil starte ved kr. 1.695.000, oplyser Henrik og René. Der er endvidere tale om helårsisolerede boliger udenbopælspligt, hvilket betyder at de vil kunne anvendes både som fritids- og feriebolig og som helårsbeboelse. 


Det er en fleksibilitet der giver optimale anvendelsesmuligheder. René fortæller videre, at boligerne vil blive opført i vedligeholdelsesfri materialer og fremstå ikke som pudsede huse, men som murstensbyggeri. – Med opførelsen af Vesterhavsparken bliver der tilføjet endnu en ny attraktiv mulighed i det boligmarked, der ikke mindst i Hune-Blokhusområdet i disse

år er i stærk vækst. Efterspørgslen er stor, så de kommende attraktive klyngehuse vil givetvis opfylde et stort behov hos interesserede købere. 


Det er således blevet en efterspurgt vare at kunne bosætte sig tæt på skov, strand og vand og samtidig med en lang række indkøbsmuligheder inden for rækkevidde. Boligsalget varetages af ejendomsmægleren,Villadsen Ejendomshandel i Pandrup, som kan bidrage med yderligere information.


Nye planer med Vestkystcentret i Pandrup

Også i Pandrup er HC & Engholt Entreprenører A/S i gang med at forberede igangsættelse af et nyt større projekt. Det er dog endnu ikke så langt fremme, da man er i gang med grundigt at undersøge de konkrete muligheder, der ligger i det pågældende område. Man har i samarbejde med Tom Jakobsen købt Vestkystcentret, og tanken er at etablere et område indeholdende både boliger og erhverv. 


Det formål er placeringen centralt i Pandrups midtby særdeles velegnet til. Med den kommende nye skole, udbygningen af Jetsmark Idrætscenter m.v. tyder meget således på, at behovet for boliger i Pandrup også vil stige. Det er det lokale arkitektfirma Signatura, der har ansvaret for den arkitektoniske side af projektet, og de har ifølge Henrik Meyer Nielsen lavet et forslag, der får det hele til at passe meget fint ind i det sam-

lede bybillede.


Stabil og kvalitetsbevidst leverandør

Som en stabil og kvalitetsbevidst leverandør til dansk byggeri til både bolig og erhverv er HC & Engholt Entreprenører A/S en særdeles aktiv spiller på markedet. Udover bygge- og boligprojekterne er firmaet som nævnt leveringsdygtig i udførelse af alle opgaver inden for et bredt område. Det gælder alt lige fra eftersyn og reparation til renovering og

nyopførelse. – HC & Engholt Entreprenører A/S – din lokale leverandør af kvalitetsløsninger nu og i fremtiden!


Læs hele artiklen her

​Kontakt os i dag

Udfyld felterne herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
Sæt X


 
Læst persondatapolitikken *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Succes virksomhed

Kontakt os

H. C. Entreprenøren A/S

Vesterhavsvej 155A
​9490 Pandrup

CVR: 34080968

Telefon: +45 98 24 93 11

E-mail: leif@hcbeton.dk